3641 248 0911
info@neginpeyvandgilan.ir
حساب من
انتخاب زبان
فارسیEnglishGermany
لوگو نگین پیوند گیلان
  • خانه
  • فروشگاه
  • شناخت برنج
  • دانستنی
  • آشپزی
  • درباره ما
  • تماس با ما
محصول به سبد خرید شما افزوده شد.

شیوه پخت کلم پلو

ارسال در 3 اردیبهشت 1403
بدون دیدگاه

شیوه پخت کلم پلو برای 4 نفر: 

طرفدار کلم پلو هستید ؟ اگر فکر میکنید کلم پلو غذای محبوب شما نیست و خاطره خوبی از خوردن یا پختن این غذای ایرانی ندارید ما به شما پیشنهاد می کنیم که با ما همراه باشید چون به احتمال بسیار زیاد بعد از پخت کلم پلو با این دستور نظر شما تغییر خواهد کرد و کلم پلو از غذاهای محبوب شما خواهد شد.

 این غذا دستور پخت های متنوعی دارد کافیست یک جستجوی ساده بکنید، انواع و اقسام دستور ها را خواهید یافت. ولی هم اکنون دستور پخت کلم پلو به شیوه ” برنج سرایش” را بخوانید که با آن غذایی با طعم فوق العاده خواهید پخت:

مواد لازم :

برنج 3 پیمانه

گوشت چرخ کرده 400 گرم

کلم سفید 1 عدد کوچک

هویج  2 عدد متوسط

پیاز 1 عدد متوسط

زعفران دم کرده به میزان لازم

نمک و فلفل  به میزان لازم

برنج ها را به خوبی شسته و می گذاریم حدود یکساعت خیس بخورد. کلم ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم. هویج برای زیباتر شدن بافت و رنگ غذا بسیار تاثیر گذار است هم می توانید آن را به صورت خلال های باریک خرد کنید و هم به صورت مربع های کوچک . پیاز را هم نگینی خرد می کنیم.

در مرحله اول پیاز را سرخ می کنیم و گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه می کنیم در این هنگام کمی هم زعفران و فلفل به آن می زنیم تا بوی زهم گوشت هم گرفته شود. گوشت و پیاز را به خوبی تفت می دهیم   تا رنگ آن عوض و کاملا پخته شود.

پیاز و گوشت تفت داده شده را در ظرفی می ریزیم و کنار می گذاریم. حالا نوبت سرخ کردن کلم ها است. کلم ها را با شعله ملایم به خوبی سرخ می کنیم تا کاملا نرم بشوند و روی آن ها کمی طلایی شود. باقی زعفران ها را بر روی کلم ها می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا کاملا زعفرانی رنگ بشوند. میزان زعفران سلیقه ای هست ولی نه انقدر زیاد بریزید که طعم زعفران غالب بشود نه آنقدر کم که روی رنگ غذا تاثیر نگذارد.

کلم های سرخ شده را روی گوشت و پیاز ها بریزید و کنار بگذارید.

هویج ها را هم در ماهیتابه ریخته و سرخ کنید تا نرم شوند و کمی روی آنها طلایی شود. حالا هویج ها را هم به مخلوط پیاز و گوشت و کلم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا با هم  کاملا مخلوط شوند . کمی هم نمک به آنها اضافه کنید.

حالا در یک قابلمه آب ریخته کمی به آن نمک و روغن اضافه کنید و بگذارید بجوش بیاید. برنج ها را در آب جوش ریخته  و هنگامی که نیم پز شد آبکش نمایید.

در کف قابلمه کمی روغن داغ کنید و یک لایه برنج بریزید  یک لایه از مخلوط گوشت و کلم و پیاز و هویج و به آرامی آنها را هم ببزنید. در هم زدن آنها زیاده روی نکنید چون باعث له شدن برنج ها می شود .

این کار را تا اتمام مواد و برنج ها ادامه می دهیم (یک لایه برنج یک لایه مواد مخلوط شده).

 روی در قابلمه یک دم کنی قرار  دهید و بگذارید تا برنج دم بکشد.

این غذا را با سینه مرغ تکه شده هم می توانید آماده کنید . دستور پخت آن تفاوتی نمی کند.

نوش جان

 

 

 

 

نوشتهٔ پیشین
سورت شدن برنج مهم است.

نوشته‌های تازه

  • شیوه پخت کلم پلو 3 اردیبهشت 1403
  • سورت شدن برنج مهم است. 3 اردیبهشت 1403
  • عطر واقعی برنج و تقلب در آن 3 اردیبهشت 1403
  • آب برنج و سلامت مو 3 اردیبهشت 1403
  • شیوه پخت دلمه کلم(به صورت گیاهی و گوشتی) 3 اردیبهشت 1403

دسته‌ها

  • آشپزی (7)
  • برنج (9)
  • دانستنی ها (4)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید


سلامتی شما برای ما با ارزش است به همین علت نگین پیوند گیلان همواره در تلاش است سالم ترین و خوش طعم ترین محصول را به شما تقدیم کند.

اطلاعات تماس

3641 248 0911
info@neginpeyvandgilan.ir

دسترسی سریع

  • درباره ما
  • فروشگاه
  • تماس با ما
logo-samandehi
  • فارسی